Lamppu käyttää evästeitä käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi ja asiaankuuluvan sisällön tuottamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt sen käytön. - Lue lisää - Sulje

Globen Lighting

Globen Lighting
Globen Lighting formger och tillverkar interiörbelysning där fokuset ligger på kreativ form och funktion. Vi har gjort detta i närmare 40 år och på vägen har vi lärt oss mycket. Globen Lighting lampor är mer är något som ger det livsnödvändiga ljuset. En lampa är något som skall skapa och förändra en sinnesstämning. Det är något som med sin form och närvaro kan utmana den traditionella bilden genom att vara en central accent i hemmet. En hjälte som är så mycket mer än bara en lampa.

Globen Lighting lampor är många gånger både trendledare och trendsättare, något flera utmärkelser visar på. För oss är dock den hållbara formgivningen minst lika viktig. Våra produkter är något skall kunna gå i arv. Det finns en stolthet i att ha en av våra hjältar i sin närhet. Varje gång du ser den så skall den skapa och förmedla just den känslan.

Det är Globen Lighting. Transforming Moods.

2 kohdetta

per sivu
Osta
Ostosmahdollisuudet
 1. Tropez Bordslampa Natur från Globen Lighting
  Tropez Pöytävalaisin Luonnon
  136 €

  Tilauksesta

  Yleensä lähetetään 7-14 työpäivän kuluessa

 2. Glob 95 E27 2,8W Dimbar Led Toppförseglad Svart/Klar från Star Trading
  Pallo 95 E27 2,8W Himmennettävä Led Yläosa suljettu Musta/Kirkas
  18 €

  Varastossa

  Alukset 1-5 työpäivää

2 kohdetta

per sivu
Copyright © 2017 Magento, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.