Lamppu käyttää evästeitä käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi ja asiaankuuluvan sisällön tuottamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt sen käytön. - Lue lisää - Sulje

Terassilamput lattialle

Terassilamput lattialle

Ett effektivt sätt att belysa din balkong, uterum eller terrass är med en golvlampa för utomhusbruk. Det finns flera olika varianter av lounge lampor golv ,både klassiska varianter och golvlampor med arm som sträcker sig över bordet om du inte har möjlighet att hänga en taklampa över bordet. Materialet i skärmarna är vattenavvisande och kan med placeras utomhus.

Kombinera Lounge lampor tak med lampor i samma serie

Vi strävar alltid mot ljuset och den friska luften men vill ändå känna oss trygga i vårt hem, även på utsidan. Kombinera gärna våra lounge lampor golv med tak och bordslampor för utomhusbruk och du får en helhet runt din loungegrupp eller matsalsgrupp.

Funderar du på hur du ska belysa din terrass, balkong eller uteplats? Vi kan ge dig lite vägledning och tips om du klickar vidare till vår Belysningsguide. Här hittar du mer information och många bra tips om ljussättning för din terrass och uteplats.

2 kohdetta

per sivu
 1. Trassel 37,5Cm Ip44 Dekoration från Star Trading
  Trassel 37,5cm Ip44 Koriste
  133 €

  Tilauksesta

  Yleensä lähetetään 7-14 työpäivän kuluessa

 2. Trassel 30Cm Ip44 Dekoration från Star Trading
  Trassel 30cm Ip44 Koriste
  100 €

  Tilauksesta

  Yleensä lähetetään 7-14 työpäivän kuluessa

2 kohdetta

per sivu
Copyright © 2017 Magento, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.