Puhelin:   08 00 11 52 86Lampan Sverige | Lampan.se Lampan Norge | Lampan.no Lampan Danmark | Lampan.dk
  • Joiden Lisäksi
  • 30 Päivän Palautusoikeuden
  • Maksuttoman Toimituksen Yli Noin 100 euron

VALAISTUS SISUSTUKSEN KESKIPISTEESSÄ

Erinomaisesta valikoimastamme löydät valaisimia, jotka sopivat valitsemaasi sisustukseen. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa. Autamme mielellämme kodin valaisinten valinnassa. Toimitamme kaikki yli 100 EUR tilaukset veloituksetta. Suuri valikoimamme sisältää monipuolisia vaihtoehtoja. Meiltä löydät aina tyylikkään valaisimen. Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa.

KYLPYHUONEEN VALAISTUS

Belysning i badrummet Kylpyhuoneen valaistuksella on kolme tärkeää tehtävää. Peilin vieressä olevan valaisimen on valaistava kasvot hyvin, ja kattovalaisimen tulisi helpottaa kylpyhuoneen siivoamista. Kylpyhuoneen valaistuksen pitäisi olla myös tunnelmallinen, joten suosittelemme himmentimen hankkimista.

Katso kylpyhuonevalaisimet...

ULKOVALAISTUS

Utomhusbelysning Hyvää ulkovalaistusta tarvitaan kaikkina vuodenaikoina. Sijoita valaisin esimerkiksi sisäänkäynnin viereen, opasteeksi käytäville ja kulkuväylille sekä ulkotiloihin pimeneviä iltoja varten. Ulkotiloihin tarvitaan myös hyvä valikoima valaisimia.

Katso ulkovalaisimet...

PÖYTÄVALAISIMET

Bordslampor med bra belysning Hyvän pöytävalaistuksen tärkeys unohtuu valitettavan usein. Pöytävalaisimet auttavat vähentämään silmien rasitusta. Se on erityisen tärkeää, koska monet viettävät paljon aikaa tietokoneella. Osta hyvä pöytävalaisin, joka valaisee hyvin ja ehkäisee päänsärkyä

Katso pöytävalaisimet...

LATTIAVALAISIMET

/fi/articles/49/lattiavalaisimet Pöytävalaisinten lisäksi tarvitaan lattiavalaisimia, joiden tuottama tasapainottava valo vähentää silmien rasitusta esimerkiksi kirjaa luettaessa. Lattiavalaisin on tehokas tapa valaista tila ja tyylikäs sisustuksen yksityiskohta.

Katso lattiavalaisimet...

VALONLÄHTEET

Ljuskällor med bästa kvalité Perinteisesti valonlähteiden tehtävänä oli vain tuottaa hyvää valoa (esim. hehkulamput). Nykyään niiltä vaaditaan enemmän. Valitsemalla LED-valaisimen saat valonlähteen, joka on edullinen käytössä. Energiatehokkaat valaisimet ovat erikoisalaamme. Siksi tarjoamme laajan valikoiman LED-valaisimia, joista voit valita mieleisesi.

Katso valonlähteet...

PUUTARHAVALAISTUS

PUUTARHAVALAISTUS Kauniin puutarhavalaistuksen toteuttaminen on nykyään helpompaa kuin koskaan ennen. Voit kytkeä valaistusjärjestelmämme 12 V:n ja 24 V:n osat itse ja toteuttaa tyylikkään tehostevalaistuksen ilman sähköasentajan apua.

Katso puutarhavalaisimet...

TYÖPÖYTÄVALAISIMET

TYÖPÖYTÄVALAISIMET Mitä tapahtui työpöytävalaisimille? Monet vaikuttavat unohtaneen, kuinka tärkeää valon hyvä jakautuminen on. Autamme sinua löytämään sopivan työpöytävalaisimen, joka valaisee tehokkaasti ja näyttää tyylikkäältä.

Katso työpöytävalaisimet...

PLAFONDIT

PLAFONDIT Jos kattotilaa on rajoitetusti, plafondit ovat hyvä valinta tehokkaaseen valaistukseen. Valitse haluamasi plafondi laajasta valikoimastamme. Lampan tarjoaa alan kattavimman valikoiman plafondeja, jotka valaisevat tehokkaasti.

Katso plafondit...
Sulje